Voorwaarden

La Deuxième bepaalt welke artikelen worden ingenomen en bepaalt de verkoopprijs van het artikel. La Deuxième kan deze verkoopprijs ook tussentijds verhogen of verlagen. De kleding wordt geselecteerd op kwaliteit, merk, collectie en prijs.

Om snelle verkoop van de kleding te bevorderen, vragen wij je de kleding schoon ( gestreken en onbeschadigd, geen haaltjes of vlekken, geen katten- of hondenharen, compleet met alle knopen en een rits die werkt)  in te leveren. Breng je items in een stevige tas voorzien van jouw naam en mailadres (geen koffers of kratten), binnen een week krijg je van ons bericht over jouw inbreng. We hebben onze eigen hangers. 

De minimale verkoopperiode is 6 weken en maximaal 3 maanden. De kleding mag niet, voordat de periode van 6 weken verstreken is, opgehaald worden in verband met de nodige administratie. La Deuxième is niet verantwoordelijk voor schade (brand- of waterschade) aan kleding of eventueel zoekgeraakte artikelen. Dit risico is geheel voor rekening van de klant. Uiteraard gaat La Deuxième uiterst zorgvuldig om met de ingebrachte kleding.

Na verkoop wordt er 40% van de verkoopprijs op jouw rekening overgemaakt. Uitbetaling vindt 1 keer per maand plaats, te weten de eerste week van de volgende maand. Er wordt alleen per bank uitbetaald, dit in verband met het minimaliseren van cash geld in de winkel. Bij inname van jouw items wordt er gevraagd of je de items, wanneer deze niet worden verkocht, schenkt aan het goede doel* of dat je de items retour wilt. Artikelen welke niet binnen 3 weken na het verstrijken van de afgesproken termijn worden opgehaald, komen te vervallen aan La Deuxième en kan zij hierover vrij beschikken. Wanneer je door de jou verdiende Euro’s besteedt in de winkel, krijg je 10% extra. 

Wanneer items worden verkocht in de zgn. “€5 verkoopacties” is er geen recht meer op de eerdergenoemde 40%. Items die dan wederom niet verkocht worden, worden alsnog gedoneerd aan het goede doel. De inbrenger is zelf verantwoordelijk voor controle op de afgesproken termijn.

Bij inbreng van artikelen heeft La Deuxième een aantal van jouw (persoonlijke) gegevens nodig, deze worden volgens de AVG richtlijnen bewaard.

Bij inbreng van artikelen gaat La Deuxième ervan uit dat je kennis hebt genomen van bovenstaande voorwaarden.

*Het door ons gekozen Goede Doel rouleert jaarlijks; momenteel doneren wij aan de Kledingbank in Alphen aan den Rijn.