Voorwaarden

La Deuxième bepaalt welke artikelen worden ingenomen en bepaalt de verkoopprijs van het artikel. La Deuxième kan deze verkoopprijs ook tussentijds verhogen of verlagen. De kleding wordt geselecteerd op kwaliteit, merk, collectie en prijs.

Om snelle verkoop van de kleding te bevorderen, vragen wij je de kleding schoon, gestreken en onbeschadigd in te leveren. De minimale verkoopperiode is 6 weken en maximaal 3 maanden. De kleding mag niet, voordat de periode van 6 weken verstreken is, opgehaald worden in verband met de nodige administratie. La Deuxième is niet verantwoordelijk voor schade (brand- of waterschade) aan kleding of eventueel zoekgeraakte artikelen. Dit risico is geheel voor rekening van de klant. Uiteraard gaat La Deuxième uiterst zorgvuldig om met de ingebrachte kleding.

Na verkoop wordt er 40% van de verkoopprijs op jouw rekening overgemaakt. Uitbetaling vindt 1 keer per maand plaats, de laatste betaling vindt plaats na het geven van akkoord om restanten aan het goede doel te doneren of na het ophalen van jouw restanten. Er wordt alleen per bank uitbetaald. Dit in verband met het minimaliseren van cash geld in de winkel. Indien artikelen niet binnen 2 weken na het verstrijken van de afgesproken termijn worden opgehaald, komen deze te vervallen aan La Deuxième en kan deze hierover vervolgens vrij beschikken en kunnen worden geschonken aan een goed doel. De inbrenger is zelf verantwoordelijk voor controle op de afgesproken termijn. 

Bij inbreng van artikelen heeft La Deuxième een aantal van jouw (persoonlijke) gegevens nodig, deze worden volgens de AVG richtlijnen bewaard.

Bij inbreng van artikelen gaat La Deuxième ervan uit dat je kennis hebt genomen van bovenstaande voorwaarden.